Contact

Luni - Vineri, 8:00 - 18:00

Telefon

0723 283 775

0723 340 730

Email

office@highconstruct.ro

Aici regasiti

Proiectele noastre

  • Pagina 2
Image

INSTITUTUL DE BIORESURSE - Antreprenor General. S.C. EUROCONSTRUCT INT’L S.R.L;Lucrari efectuate:Placarea peretilor ext cu polistiren - compartimentarea interioara cu pereti de gips-carton - refacerea sarpantei si acoperirea acesteia cu tigla ceramica.

INSTITUT DE BIORESURSE

+
Image

Antreprenor General HCI; Obiectiv: Locuinte de serviciu S+P+2E+M

SC BIOVET IMPEX SRL

+
Image

Antreprenor General: Mivan Kier Ltd; Lucrari efectuate:Lucrari in faza de structura: armare, cofrare si decofrare ale elementelor structurale

NEW TOWN

+
Image

MOBIL DE LOCUINTA D+P+1E+M - Voluntari, Jud. Ilfov; Antreprenor general: High Construct; Lucrari efectuate:Lucrari de structura (cofrare si armare);Lucrari de arhitectura: - Lucrari de compartimentare cu gips-carton si tavane false; - Lucrari de placari cu gresie si faianta, zugraveli; - Termosistem exterior cu polistiren.

IMOBIL DE LOCUINTA

+
Image

S+P+6E Imobil de locuite S+P+6E: Pache Protopopescu Antreprenor General: EuroConstruct International Lucrari efectuate: Pereti despartitori de gips carton Placari gresie, faianta si zugraveli interioare

IMOBIL DE LOCUITE

+
Image

IMOBIL APARTAMENTE SI SPATII COMERCIALE - B-dul Pache Protopopescu,Nr.43; Antreprenor General S.C. EUROCONSTRUCT INT’L S.R.L Lucrari efectuate: Lucrari de structura (cofrare si armare); Lucrari de arhitectura: - Lucrari de compartimentare cu gips-carton si tavane false; - Lucrari de placari cu gresie si faianta.

IMOBIL APARTAMENTE

+